Dobrodošli na spletni strani Ranč Burger Veniše
  • Slovenščina
  • English
  • Deutsch
041 698 424 Nataša / 041 710 545 Boštjan


POROKA

Najlepši kraj da rečem DA!

Ker o poroki ponavadi razmišljamo kot o najlepši pravljici, je Hotel Veniše s svojo romantično okolico pravi kraj, kjer boste lahko svojo pravljico tudi uresničili. Poročni dan je pravzaprav sestavljen iz prečudovitih trenutkov in edino ti štejejo. Zatorej se na vajin dan prepustita trenutkom, pustita se razvajati in vzemita si čas zase, kajti tudi mi si ga bomo – samo za vaju!


JEŽA KONJEV

 Aktivno preživljanje prostega časa

Nudimo vam prosto ježo v naravi z inštruktorji-vodiči ali samostojno in jahalno šolo namenjeno tako mlajšim, kot tudi starejšim generacijam ! Po vaši želji pa vas na ogled prelepega naravnega okolja Ranča Burger popeljemo tudi s kočijo ! Dobro organizirano konjeništvo med drugim dokazujejo tudi številna tekmovanja, ki jih pogosto prirejamo pri nas.


GALERIJA SLIK

V središču neokrnjene narave

Daleč stran od ponorela sveta in mestnega vrveža, v zeleni dolini na planoti z obilo sonca, obdani z širnimi gozdovi, gorami in prijaznimi ljudmi, stoji Hotel Veniše, kjer nas poleti omamlja vonj posušenega sena, pozimi pa vsa pokrajina diši po snegu. Le nekaj kilometrov od Nazarij, na obronkih prelepe prostrane Zadrečke doline vas  pričakuje Ranč Burger. 


shutterstock_63205534

Najem apartmaja za daljše časovno obdobje

Pri nas lahko najamete apartma za družino ali posameznike za daljše časovno obdobje. Nudimo vam 8 nadstandardnih apartmajev s kuhinjo (hladilnik, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, kuhalna plošča), spalnico z dvema ...