Dobrodošli na spletni strani Ranč Burger Veniše
  • Slovenščina
  • English
  • Deutsch
041 698 424 Nataša / 041 710 545 Boštjan

134  DSC_0538  shutterstock_68695228

Se radi pustite razvajati ob dobri hrani, pijači in v dobri družbi? Kolektiv natakarjev in kuharjev ter ostalega osebja Ranč Burger na Venišah smo pravšnji, da se nam prepustite, kajti ne bomo Vas razočarali.

V gostinskem delu je našim gostom na voljo 290 sedežev, od tega 120 sedežev v restavraciji, 35 v letno-zimskem vrtu, 35 v Western clubu, 50 na terasi in 50 na sladolednem vrtu. Nobena skrivnost ni, da vam vrhunski kuharji v naši ranč kuhinji poleg klasičnih jedi in jedi po naročilu pripravijo tudi jedi za gurmane. Posladkate se lahko z paleto različnih sladoledov, sadnih kup in raznih drugih sladic. Strežno osebje vam z veseljem pomaga pri izbiri kvalitetnih vin znanih slovenskih vinogradnikov, ki sodijo h kulinaričnim dobrotam.

Po vnaprejšnjem dogovoru organiziramo in pripravimo vse za poročna slavja, piknike, praznovanja ob posebnih priložnostih. Presenetite vaše domače ali poslovne partnerje v prijetnem ambientu Hotela Burger Veniše. Na željo zagotovimo popolno zasebnost zaključenim družbam. Prostor imamo tudi za glasbeno skupino in ples.